Vælg en side
Revner i fundamentet

– hvilken oplevelse ville man så gå ud af biografen med?

Den naturlige fortælling og din virksomhed

“Når vi ser film, tv-serier, computerspil og andre audiovisuelle medier, husker vi oftest fortællingen, men kun i særlige tilfælde det miljø, univers og visuelle udtryk, som omgiver fortællingen. Alt det omgivende kaldes med et samlende begreb production design. Production design bygger verdener og er altså allestedsnærværende i billedet, men bliver ofte ubevidst registeret som baggrund og overset.” – Production design – fra proces til udtryk- Fra proces til udtryk af Kim Toft HansenJakob Ion Wille & Naja Aggerholm

– og hvorfor bliver det registreret som baggrund og overset? Lad mig forklare.

Det er relativt komplekst at udarbejde et godt production design. Man analyserer handlingen, karaktererne og deres udvikling igennem fortællingen. Man researcher for at undersøge, hvornår fortællingen er fra, hvordan samtiden er, hvad den filosofiske-, psykologiske-, historiske- og stilhistoriske- eller arkitektoniske retning er. Man dekonstruerer, rekonstruerer og samler til sidst alt i én samlet komposition. Dette med ét fokus: at skabe de rette rammer for fortællingen, som på forunderlig vis synes usynlige for øjet, fordi de opleves som en helt naturlig del af historien.

Så hvilken historie fortæller jeres virksomhed? Hvilken ’film’ er I, og hvilken oplevelse har jeres kunder, medarbejdere, samarbejdspartnere, leverandører m.fl., haft?

Jeg er uddannet Production Designer fra Danmarks Designskole i 2007 og bruger min uddannelse – måden at arbejde på, metoden, perspektiveringen, konceptualiseringen, og hvordan man skaber en helhed – hver eneste dag.

Jeg er klar til at hjælpe jer med at stå skarpt i jeres fortælling. En klar fortælling skaber de fælles rammer og det fælles udgangspunkt, der gør det muligt for alle at navigere i og føle sig som en del af en større helhed. Det kan være i måden at kommunikere på, det visuelle udtryk, måden at arbejde sammen på, kultur, branding, markedsføring, produkter/services og salg. Det er en helhed både udadtil og indadtil. Det er jeres ’film’ og andres oplevelse – og jeg kan hjælpe jer med at realisere den, så det giver mening, ikke kun for jer, men for alle.